Winkelmand

Setso zakelijke oplossingen

Geen rompslomp met afschrijvingen, administratie en onderhoud.
Maatwerk voor elke onderneming; van ZZP tot groot zakelijk.

Wat wij precies doen? Mobiel electronisch beheer eenvoudig maken. Zo kan jij je richten op je zaak of team en weet je altijd zeker dat je de beste apparatuur hebt en altijd bereikbaar bent. Mocht er iets kapotgaan, dan zijn wij er zo snel mogelijk bij om je binnen een mum van tijd weer online te krijgen.

Setso doet meer dan alleen reparaties. Als full service telecombedrijf regelen we alles wat maken heeft met de smartphone en tablet. Door zakelijke toestellen bij ons af te sluiten, weet je zeker dat er dat er geen administratieve puinhoop ontstaat of kapotte spullen in lades achterblijven. En mocht er wel iets mee gebeuren, dan zijn we er direct voor je.

Doorwerken terwijl je wacht

Reparatie in Oldenzaal

Gebruik onze vestigingen als uitvalsbasis voor de reparaties, toestellen en accessoires. Handig voor personeel dat altijd onderweg is. Tijdens een kop koffie en een supersnelle wifi verbinding kan er altijd nog wat gedaan worden.

Overal waar het uitkomt

Reparatie op locatie​

Als je alle tijd bij elkaar op rekent vanaf het moment dat het toestel defect raakt tot aan het moment dat diegene weer met een werkend toestel plaats neemt op zijn werkplek, wordt een reparatie van een toestel wel heel duur. Wij repareren in onze bus op jullie parkeerplaats. Hierdoor kan er gewoon worden doorgewerkt.

Gepersonaliseerd in jouw unieke huisstijl

Branding​

Het toestel dat wordt uitgegeven aan personeel ligt continue in het zicht. Het accessoires wat eromheen zit branden we in de huisstijl van het bedrijf. Geen vraag is te gek, de complete hoes in de PMS kleur van het bedrijf of het logo gestanst en bedrukt voor een uitstraling van kwaliteit.

Zakelijk snel inkopen

B2B Webshop​​

In onze afgeschermde webshop kunnen zakelijke klanten op factuurbasis onze producten bestellen. Elke bestelling dat voor 17.00 wordt doorgevoerd versturen wij dezelfde dag op. Aan de hand van de ingegeven referentienummers sturen wij achteraf de factuur met een betaaltermijn van 30 dagen.

Handig overzicht van reparaties en bestellingen

Online portaal​​​

De gebruikte smartphones en tablets hebben onderhoud nodig. Laadconnectoren en batterijen slijten, speakers raken verstopt en zo nu en dan valt er een toestel. Om het overzicht bij reparaties te houden bieden wij een online portaal waarin alle reparaties en facturen overzichtelijk worden beheert.

Snelle pick-up and return

Reparatie voor resellers

Wij repareren level 3 reparaties ook voor resellers. Meld een toestel aan en ontvang van ons een verzendlabel. Binnen twee werkdagen zijn jouw apparaten volledig gecontroleerd en gerepareerd teruggestuurd.

Vraag een account aan

Maak gebruik van vele voordelen zoals op rekening kopen, vast aanspreekpunt, korting via de webshop.