Winkelmand

Apple Refurbished​

Van oorsprong zijn we bij Setso reparateurs in hart en nieren. Daarom kunnen wij een 'tweedehands' toestellen als geen ander controleren. We kopen deze toestellen in via verschillende kanalen. Ze worden in op meer dan 50 verschillende punten gecontroleerd.

Hierdoor zijn is een refurbished iPhone die wij verkopen in perfecte conditie en zien er uit als nieuw.
Je ontvangt bij het toestel een originele laadkabel en adapter die je met een gerust hart in het stopcontact kunt stoppen. Hierdoor weet je zeker dat je een toestel koopt waar je jaren op kunt bouwen. 

Maar mocht er toch iets met het toestel niet goed zijn, dan zijn we er voor je.

Wat zit er in de doos

Accessoires ter waarde van € 45,- altijd inbegrepen

Refurbished iPhone

Apple lightning kabel

Lichtnet adapter 5w

Kwaliteitsrapport

Keurmerk Refurbished

Refurbished iPhones van Setso hebben het Keurmerk Refurbished. Met dit keurmerk is het complete proces gecontroleerd en goedgekeurd door TÜV Nederland.

  • Aangegeven cosmetische gradatie refurbished is daadwerkelijk wat je krijgt
  • Toestel is uitvoerig getest op 50 verschillende punten
  • 2 jaar garantie op het toestel, ook de batterij en bijgeleverde accessoires
  • Bedrijf is financieel gezond om de garantie daadwerkelijk ook te kunnen verlenen.

Op welke 50 punten wordt een refurbished iPhone gecontroleerd?

Toestellen die wij inkopen worden uitvoerig door ons getest. Ze worden in onze testruimte op meer dan 50 verschillende punten gecontroleerd en schoongemaakt. Aan de hand van computersoftware en onze expertise werken we in no-time onderstaand lijstje door. Pas als alles goed afgevinkt is wordt het toestel verpakt en klaar gemaakt voor de verkoop.

Refurbished iPhones is beter voor het milieu

Veel apparaten worden zonder erbij na te denken weggegooid. De wereldwijde afvalberg bevat steeds meer ‘e-waste’ en dit wordt een steeds groter probleem voor het milieu. Terug naar huis, wat doe je eigenlijk met een oude telefoon? Bij sommigen belandt hij ergens onderin de keukenlade, anderen gooien hem weg. Zonde.

Elke gebruikte telefoon kan namelijk een mooi tweede leven krijgen. Meestal werkt het moederbord nog prima. Deze kan dan ook gebruikt voor het produceren van refurbished iPhone’s. Hiermee draag je bij aan duurzamere wereld én maak je anderen blij met jouw afgedankte iPhone. Bovendien kan het nog geld opleveren ook.

Oh en wist je dat je bij aankoop van een refurbished iPhone gemiddeld 25 kg CO2-uitstoot bespaart? 

Met een refurbished iPhone bespaar je op alles

Het verschil tussen een nieuwe iPhone en een refurbished iPhone van Setso is qua kwaliteit nihil. De 24 maanden garantie die we geven, geven we vanuit de winkel. Je hebt dus geen lange wachttijden zoals de fabrikant dat vaak heeft. Ook in de portemonnee scheelt het enorm dus al met al een bewust goede keuze. 

Waarom alleen refurbished iPhone’s die zo goed als nieuw zijn?

Zodra het toestel is gevallen is er een kans dat door de trilling het moederbord beschadigd is geraakt. Op dit onderdeel zit onder andere het geheugen, en processor. Dit risico willen we altijd uitsluiten.

Waar moet ik op letten bij de koop van een goede refurbished iPhone?

Het belangrijkste natuurlijk is dat de refurbished iPhone geen vloeistofschade heeft gehad en dat deze niet gestolen is. Mocht je zelf een toestel hebben gekocht en je wilt dit even laten controleren dan kun je hiervoor bij ons in een van onze winkels binnen wandelen. Wil je nu echt zorgeloos kunnen genieten van een refurbished iPhone dan koop je het toestel natuurlijk bij ons.

Kan ik een refurbished iPhone ook online bestellen?

Voornamelijk richten wij ons op de verkoop van toestelen in de winkels. Zo kun je zelf het toestel bekijken, zien welke bescherming goed is voor je nieuwe aankoop en kunnen we je even helpen met het overzetten naar je nieuwe refurbished iPhone. 

Kan ik geld krijgen voor mijn oude iPhone?

Zolang jouw oude iPhone nog kan worden geüpdate met de laatste iOS versie dan kunnen wij jouw geld of korting geven bij aanschaf van een nieuwe refurbished iPhone. Voor meer informatie over prijzen kun je contact met ons opnemen via de livechat.