Setso Zakelijk

Geen rompslomp met afschrijvingen, administratie en onderhoud. Maatwerk voor elke onderneming; van ZZP tot multinational
Setso Zakelijk

Zonder zorgen zaken doen

Digitale communicatie is een fundamentele bouwsteen van elke onderneming van groot tot klein. Waarom zou je zo’n belangrijk onderdeel aan het toeval overlaten? Defecte apparatuur is niet alleen vervelend, het kost ook een hoop tijd. Tijd die je beter ergens anders aan kan besteden. Met het maatwerk van Setso Zakelijk is er voor bedrijven van elk formaat wel een passende oplossing. Zonder zorgen zaken doen, dat is waar wij voor staan.

Wat wij precies doen? Zaken eenvoudig maken. Zo kan jij je richten op je zaak en weet je altijd zeker dat je de beste apparatuur hebt en altijd bereikbaar bent. Mocht er iets kapotgaan, dan zijn wij er zo snel mogelijk bij om je binnen een mum van tijd weer online te krijgen.

Setso doet meer dan alleen reparaties. De snelste reparateur van Twente biedt advies, geeft garantie en levert de beste toestellen voor het hele team. Door zakelijke toestellen bij ons af te sluiten, weet je zeker dat er dat er geen administratieve puinhoop ontstaat of kapotte spullen in lades achterblijven. En mocht er wel iets mee gebeuren, dan is het binnen een werkdag gefixt.

Setso Zakelijk

Eenvoudig gemaakt

 • historie
  Historie van reparaties

 • zoeken
  Zoeken door reparaties

 • notificatie
  Notificaties bij een update

 • facturen
  Inzicht in alle facturen

 • gebruikers
  Meerdere gebruikers

 • nummers
  Interne nummers

Kwaliteit van repareren

Eigenlijk zou dit vanzelfsprekend moeten zijn, maar dat is het helaas niet in deze branche. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van de allerhoogste kwaliteit. Onze monteurs werken volgens dezelfde procedures als de fabrikant waardoor er aan een gerepareerd toestel niet is te zien dat hij gerepareerd is. De minuscule schroefjes, hechtingstrips en antistatische veiligheidsclipjes worden met de grootst mogelijke zorg teruggeplaatst zodat jouw toestel écht weer als nieuw wordt. Zo heb je ons niet te vaak nodig. Wel zo prettig toch?

Ontzorgen is maatwerk

Met een eigen bedrijf is het werk eigenlijk nooit af. Wij begrijpen dat jij echt wel betere dingen te doen hebt dan je bezighouden met defecte apparatuur, onderhoud van elektronica en de papierwinkel die hierbij komt kijken. Setso neemt dit werk dan ook graag uit handen. Zo kan jij je focussen waar je goed in bent, en laat je ons doen waar wij goed in zijn.

Het belangrijkste uitgangspunt van Setso Zakelijk is ontzorgen. Elk bedrijf is anders en heeft andere ondersteuning nodig of specifieke behoeftes op techgebied. Onze zakelijke klanten kennen wij daarom persoonlijk en hun interne processen zijn voor ons geen geheim. Samen werken we aan een maatwerkoplossing zodat er een perfecte match met jouw wensen ontstaat.

Reparatie op locatie

De allersnelste manier om defecte toestellen te repareren is met Reparatie op Locatie. Als echte superhelden stappen we in de Setso-mobiel om jouw apparaat op de zaak te reanimeren. Dit is binnen een mum van tijd gepiept, wanneer jij wil, waar jij wil.

Door alles vooraf online door te geven, weten we precies wat er aan welk apparaat mankeert zodat de boel zo snel mogelijk is afgehandeld. Setso staat niet voor niets bekend als de snelste smartphone-reparateur van Twente. Wij houden wel van een uitdaging.

Maatwerk abonnementen

Binnen jouw bedrijf zijn er verschillende wensen voor verschillende collega’s. Wij gaan graag de uitdaging aan om scherp en overzichtelijk plan te maken voor het uitleveren van de mobiele abonnementen. Binnen dit plan laten we zien hoe de aansluitingen kunnen worden ingezet en waar je het beste op kunt besparen.  Hierbij zorgen wij voor eenvoud, 1 factuur en goede rapportages per medewerker over het gebruik. Naast de abonnementen kun je de aanschaf van nieuwe en refurbished toestellen, bijpassende accessoires en onderhoud door ons laten verzorgen. Hierdoor heb je voor alle telecomdiensten 1 aanspreekpunt, wij regelen de rest.

Zin om samen te werken?

Met dit uitgebreide servicepakket laat je niks meer aan het toeval over. Met Setso Zakelijk ga je voor zekerheid, de zekerheid dat alle telefoons en tablets binnen jouw organisatie optimaal blijven functioneren. Mocht er toch iets aan de hand zijn, dat wordt het eenvoudig gemaakt. En de administratieve rompslomp? Die is verleden tijd.

 • historie
  Maandelijks factuur

  Een vast maandbedrag dat is gespecificeerd in een overzichtelijke verzamelfactuur die per maand wordt opgesteld. Orde in de chaos.

 • helpdesk
  Vaste accountmanager

  Een vaste contactpersoon die precies weet wat jij nodig hebt en pas tevreden is als jij geen vragen meer hebt. Advies op maat in klare taal.

 • sneltijd
  Binnen 24 uur geholpen

  De snelste reparatieservice van Twente helpt je op werkdagen nog op dezelfde dag of hetzelfde dagdeel. Binnen 24 uur is alles opgelost.

Enthousiast geworden en benieuwd wat Setso Zakelijk voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Beoordeling

Zij worden blij van Setso

Setso scoort een 9,5 op Klantenbeoordelingen.nl, voor deze superhoge beoordeling hebben we keihard gewerkt en hier zijn we erg trots op. Hoe komt deze beoordeling zo hoog? Eigenlijk best simpel, wij komen altijd onze afspraken na en laten niks aan het toeval over.
logo bedrijf 1
logo bedrijf 3
logo bedrijf 5
logo bedrijf 4
logo bedrijf 2
logo bedrijf 8
logo bedrijf 6
logo bedrijf 7
logo bedrijf 9
logo bedrijf 11
logo bedrijf 10
logo bedrijf 15
logo bedrijf 13
logo bedrijf 14
logo bedrijf 17
Call Now Button