Zakelijk alles onder controle samen met Setso - eenvoudig gemaakt Skip to content
setsofpzakelijk

Setso zakelijke oplossingen

Geen rompslomp met afschrijvingen, administratie en onderhoud. Maatwerk voor elke onderneming; van ZZP tot groot zakelijk.

Wat wij precies doen? Mobiel electronisch beheer eenvoudig maken. Zo kan jij je richten op je zaak of team en weet je altijd zeker dat je de beste apparatuur hebt en altijd bereikbaar bent. Mocht er iets kapotgaan, dan zijn wij er zo snel mogelijk bij om je binnen een mum van tijd weer online te krijgen.

Setso doet meer dan alleen reparaties. Als full service telecombedrijf regelen we alles wat maken heeft met de smartphone en tablet. Door zakelijke toestellen bij ons af te sluiten, weet je zeker dat er dat er geen administratieve puinhoop ontstaat of kapotte spullen in lades achterblijven. En mocht er wel iets mee gebeuren, dan zijn we er direct voor je.

Begin vandaag nog met samenwerken

Setso Zakelijk

Elke dienst zorgvuldig samengesteld voor een optimale samenwerking

Reparatie op locatie

Overal waar het uitkomt

Gebruik onze vestigingen als uitvalsbasis voor de reparaties. Handig voor personeel dat altijd onderweg is. Tijdens een kop koffie en een supersnelle wifi verbinding kan er altijd nog wat gedaan worden.

Voorkant winkel Setso Odenzaal

Reparatiepunten

In Oldenzaal en in Losser

Als je alle tijd bij elkaar op rekent vanaf het moment dat het toestel defect raakt tot aan het moment dat diegene weer met een werkend toestel plaats neemt op zijn werkplek, wordt een reparatie van een toestel wel heel duur. Wij repareren in onze bus op jullie parkeerplaats. Hierdoor kan er gewoon worden doorgewerkt.

Branding

Gepersonaliseerd in jouw unieke huisstijl

Het toestel dat wordt uitgegeven aan personeel ligt continue in het zicht. Het accessoires wat eromheen zit branden we in de huisstijl van het bedrijf. Geen vraag is te gek, de complete hoes in de PMS kleur van het bedrijf of het logo gestanst en bedrukt voor een uitstraling van kwaliteit.

B2B Webshop​

Zakelijk snel inkopen

In onze afgeschermde webshop kunnen zakelijke klanten op factuurbasis onze producten bestellen. Elke bestelling dat voor 17.00 wordt doorgevoerd versturen wij dezelfde dag op. Aan de hand van de ingegeven referentienummers sturen wij achteraf de factuur met een betaaltermijn van 30 dagen.

Online portaal​​

Reparatiehistorie

De gebruikte smartphones en tablets hebben onderhoud nodig. Laadconnectoren en batterijen slijten, speakers raken verstopt en zo nu en dan valt er een toestel. Om het overzicht bij reparaties te houden bieden wij een online portaal waarin alle reparaties en facturen overzichtelijk worden beheert.

Mobiele telefonie​

Volledige ontzorging, simpel 1 telefoontje

Wij maken een scherp en overzichtelijk plan voor het uitleveren en beheren van de mobiele abonnementen. Binnen dit plan laten we zien hoe de aansluitingen kunnen worden ingezet en waar je het beste op kunt besparen. Hierbij zorgen wij voor eenvoud, 1 factuur en goede rapportages per medewerker over het gebruik.

Lease- onderhoudsplan​

Geen aanschafkosten

Voor de full-service beleving leveren wij voor smartphones en tablets en daarbij het volledige onderhoud en reparatie bij calamiteiten voor een vast bedrag in de maand, geheel verzorgd. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van Mobile Device Management voor zowel Android als iOS.

Pick-up and return​

Voor resellers en partners

Meld een toestel aan en ontvang van ons een verzendlabel. Binnen twee werkdagen zijn jouw apparaten volledig gecontroleerd en gerepareerd teruggestuurd.

Begin vandaag nog met samenwerken

SAMENWERKINGEN

Bedrijven die gebruik maken van onze zakelijke diensten

1
3
11
13
8
17
9
14
5
7
6
2-1
ACTUEEL

Wat ons beweegt, inspireert en motiveert