Winkelmand

Setso Oldenzaal

Gevestigd in het hart van de Boeskoolstad

Grootestraat 2

7571 EL Oldenzaal

Openingstijden van Setso Oldenzaal:

Maandag 13:00 – 18:00
Dinsdag 09:30 – 18:00
Woensdag 09:30 – 18:00
Donderdag 09:30 – 18:00
Vrijdag 09:30 – 21:00
Zaterdag 09:30 – 17:00

Bel Setso Oldenzaal op: 0541-700214

Reparatie

Wanneer je een bezoek brengt aan onze winkel Setso Oldenzaal aan de Grootestraat 2 kun je wachten op de reparatie van jouw iPhone, iPad, Samsung of andere smartphone of tablet. Tijdens een goed gesprek en een lekkere kop koffie maken wij het toestel vaak binnen 20 minuten weer tip-top in orde.

Liever iets zien van Oldenzaal? Op het Marktplein zijn er leuke terrasjes om te genieten van de prachtige Oldenzaalse sfeer. Daarnaast staat Oldenzaal bekend om de leuke en vaak zelfstandige winkels wat echt de moeite waard is om een kijkje te nemen.

Zodra jij het zover hebt, kun je na de reparatie jouw iPhone, iPad, Samsung of andere telefoon of tablet weer schoongemaakt en getest weer ophalen.

Mocht je niet goed weten wat er defect is kun je online een afspraak maken om ons het toestel te laten onderzoeken bij Setso in Oldenzaal. Als je een online een afspraak maakt zie je bij stap 2 een lijst van de meest voorkomende problemen. Weet je niet zeker wat er precies aan de hand is? Geen probleem, dit zoeken we voor je uit! Door vooraf een duidelijke prijsafspraak te maken, weet je bij Setso altijd waar je aan toe bent.

Advies

Telefoon, tablet of mac reparatie gebeurt met uiterste precisie en werkt uitsluitend met onderdelen van de allerbeste kwaliteit. Ook voor gratis advies en handige tips ben je bij Setso Oldenzaal aan het juiste adres. Onze winkel is zes dagen per week geopend.

Abonnement

Wist je dat een abonnement afsluiten bij Setso Oldenzaal binnen 10 minuten geregeld is? Wij regelen de koffie als jij een glimlach en legitimatie regelt. Wij zijn aangesloten bij KPN, T-Mobile, Tele2, Lebara en Vodafone. We helpen je graag met advies of je huidig toestel nog mee kan, onderhoud nodig heeft en dat juist een nieuwe het beste is. Voor meer advies bel je met Setso Oldenzaal op het nummer 0541-700214;