Setso Losser

Gevestigd in de schatkamer van Twente

Langenkamp 1A
7581 JE Losser

 

Openingstijden Setso Losser:

Maandag gesloten (Oldenzaal wel open)
Dinsdag 09:30 – 18:00
Woensdag 09:30 – 18:00
Donderdag 09:30 – 18:00
Vrijdag 09:30 – 18:00
Zaterdag 09:30 – 16:00

Bel Setso Losser via : 053-3031644

Foto balie Setso Losser
Foto balie Setso Losser
Foto balie Setso Losser

Reparatie

Wanneer je een bezoek brengt aan onze winkel Setso Losser aan de Langenkamp 1A kun je wachten op de reparatie van jouw iPhone, iPad, Samsung of andere telefoon of tablet. Tijdens een goed gesprek en een lekkere kop koffie maken wij het toestel vaak binnen 20 minuten weer tip-top in orde.

Gratis voor de deur parkeren

Setso Losser is goed met de auto te bereiken. Je kunt voor de deur anderhalf uur gratis parkeren met een blauwe kaart. In de tussentijd gelijk even alle boodschappen inslaan? Op het parkeerterrein zijn onder andere Albert-Heijn, Coop, de Zuivelhoeve, Blokker en de Hema gevestigd.

Zodra jij het zover hebt, kun je na de reparatie jouw Phone, iPad, Samsung of andere telefoon of tablet schoongemaakt en getest weer ophalen.

Tijdens het registreren van een online afspraak kun je kiezen uit de lijst wat er mankeert aan de telefoon, tablet of mac. Weet je niet zeker wat er precies aan de hand is? Geen probleem, dit zoeken we >
voor je uit! Door vooraf een duidelijke prijsafspraak te maken, weet je bij Setso altijd waar je aan toe bent.

Abonnement

Wist je dat Setso Losser officieel dealer is van KPN, T-Mobile, Tele2, Lebara en Vodafone? Dit houdt in dat we de beste deals direct voor je kunnen verwerken in een abonnement. Dit kan Sim Only maar ook met een toestel erbij. Gemiddeld sluiten wij bij Setso Losser een abonnement binnen 10 minuten af. Je kunt zelfs nog tussentijds een boodschap doen terwijl wij alles voor je regelen. Vergeet je niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen? Dan regelen wij de koffie! Voor meer advies bel je met Setso Losser op het nummer 053-3031644;