Apple Onafhankelijke Reparatieprovider

Reparatie van alle merken

Uitgebreide analyses

24 maanden garantie

NIEUWS

Setso introduceert reparatie op locatie in Twente

24/04/2019

Setso is al 5 jaar lang de plek in Oldenzaal om je telefoon, tablet of Apple computer te laten repareren. Maar we komen nu ook bij jou thuis, op het werk of andere locatie in Twente naar keuze. Als jouw scherm gebarsten is, de batterij snel leeg gaat of het toestel niet meer aangaat, dan is het binnen 20 minuten weer gerepareerd door onze ervaren reparateurs.

Onze ervaren reparateurs rijden elke dag in de knalblauwe reparatie bolide door heel Twente. Onze standaardroute gaat via Oldenzaal, Enschede, Hengelo, Losser, Denekamp, Almelo en Borne. Binnen 2 minuten kun je gemakkelijk via jouw pc of telefoon een reparateur boeken. Deze komt op de afgesproken datum en tijd bij jou alle telefoons en tablets repareren die je hebt opgegeven.

Snel en gemakkelijk meerdere reparaties tegelijk aanmelden en labelen.

Ook voor bedrijven is dit de uitkomst om weer zo snel mogelijk de medewerkers online te hebben zonder onnodig tijdverlies. Het aanmelden van meerdere telefoons en tablets voor reparatie is eenvoudig gedaan. Elk aangemeld toestel kan een eigen naamlabel krijgen, zodat we exact weten van welke medewerker het toestel is. Ook hebben bedrijven de mogelijkheid via een unieke relatiecode om op rekening te laten repareren en maandelijks een verzamelfactuur te ontvangen.

Heb jij een telefoon of tablet defect en wil je dat wij naar toe jou toe komen in Twente?

Maak dan nu een afspraak!

 

 

Meer nieuws