Setso Backup USB Stick

(Alleen voor Android)

Als je een Samsung, HTC, Huawei, Sony of Nokia smartphone hebt dan kun je gebruik maken van onze backup USB Stick. Hierdoor is het maken van een backup in een handomdraai gelukt. De USB stick kun je veilig opbergen en je kunt zovaak je wilt een backup maken. Mocht er dan overhoops wat gebeuren met jouw smartphone, dan heb je altijd een backup liggen waar je direct met een nieuwe toestel mee verder kan gaan.

Backup maken naar de USB Stick

Allereerst moet je zorgen dat de Smart Switch Mobile App op je smartphone geïnstalleerd is. Deze is via de Google Play Store beschikbaar. Indien je deze website op je mobiel bekijkt dan kun je klikken hier tikken om naar de app in de Google Play Store te gaan.

1. Sluit de Setso USB Stick aan je toestel via de laadconnector.
2. Open Smart Switch Mobile op je telefoon.
3. Kies Externe Opslag via het zwarte icoon bovenin de rechterhoek.
4. Tik op Gegevens verzenden en hierna tik op Back-up.
5. Kies wat je wilt verzenden en tik op Back-up.

De chatgeschiedenis van Whatsapp en de veilige map wordt hierin niet meegenomen. Om een backup van je Whatsapp gegevens te maken volg je onderstaande stappen.

Backup van WhatsApp gegevens

Om een reservekopie van je WhatsApp data te kunnen maken moet je zorgen dat je een Google Account hebt en dat je telefoon aan het internet verbonden is:

1. Start WhatsApp, tik op de drie puntjes rechts bovenin en kies Instellingen.
2. Tik op Chats > Chats back-up en kies Back-up.
3. WhatsApp zal nu een reservekopie op je Google Drive opslaan.

Zelf snel backuppen?

Een USB stick die in elk toestel past, die groot genoeg is en waarmee je in een handomdraai zelf in minuten een complete backup kan maken.

En wij helpen je met de eerste backup
Voor android