Winkelmand

Ervaringen van klanten

We streven altijd naar 100% tevredenheid en zijn dus erg benieuwd wat je van Setso vindt.
Deel je ervaring over ons op de onafhankelijke website van klantenvertellen.nl
of lees hoe andere klanten ons ervaren.

Top service

Vandaag mijn telefoon laten repareren, had waterschade, zeer snel opgelost, Laurens bedankt!!!
Almelo

100% klantvriendelijk en behulpzaam

Oude mobiel naar nieuwe omgezet, vanaf eerste moment zeer vriendelijk en goed geholpen! Zo blij dat ik mijn nieuwe mobiel na een half uurtje gebruiksklaar weer kon ophalen!
Oldenzaal

Snel, vakkundig en volgens afspraak

Prima service!
De Lutte

Prima geholpen!

Mijn telefoon wilde niet meer goed opladen. Binnen 5 minuten liep ik de zaak weer uit met een telefoon die meteen op laadt!
Oldenzaal

Top

Snel en goed
Oldenzaal

Snel geholpen

Folie op telefoon laten plakken, dat krijg ik zelf niet zo snel en zonder luchtbellen voor elkaar!
Deurningen

Goed

Verkeerde gegevens doorgeven S9+ ipv S9 betere gegevens verwerken
Losser

Goed werk geleverd

Als goed en prettig ervaren
Oldenzaal

Prima

Keurig geholpen en eerlijk advies
Losser

Doet het helemaal weer

Mijn iPhone 8 was het scherm van kapot. Dus ik dacht ik laat hem direct maken voor Dat hij het helemaal niet meer doet. Toen kwam ik bij de website van setso. En dacht laat ik maar gelijk een afspraak maken. En hij was al heel snel klaar. En doet het nu helemaal top het als nieuw.
Oldenzaal

Snelle prettige service

Ruit van iPad moest vervangen. Snel gedaan maar ruit bleek kleine vlek/beschadiging te hebben. Werd prompt op eigen initiatief vervangen door een vlekvrije ruit voordat ik de vlek had gezien.
De Lutte

Competent en vriendelijk

Alles goed.
Schüttorf

goede service!!!

De afspraak was snel te plannen via de site en werd meteen geholpen bij binnenkomst. Ik kreeg een kop thee en binnen een half uurtje stond ik weer buiten met een nieuw scherm.
De Lutte

Altijd goed

Heb alleen maar goede ervaringen met Setso!
Denekamp

Snelle en uitstekende service.

Opladen telefoon lukte niet meer. Binnen 10 seconden opgelost door medewerker Setso. Geen kosten in rekening gebracht.
Agelo

Geweldig

Snelle service, prachtig zonder mobiele ben je onthand en als het zo snel gerepareerd kan worden. Helemaal klasse. Dank jewel daarvoor.
Hengelo

perfect geholpen en zeer snel

snel, vakkundig en goede prijs/kwaliteit verhouding
Losser

Snel en vakkundig

Kapot beeldscherm was in een half uurtje weer gemaakt. Afspraak maken is makkelijk en voor de prijs hoef je het ook niet te laten.
Overdinkel

Prima

Refurbish iPhone gekocht voor mijn man. Ze vroegen wat hij er mee deed en wat hij veel gebruikt. Daarna advies. Vond het heel prettig. Ook heb je 2 jaar garantie.
Oldenzaal

aangenaam

vriendelijke. geruststellende mensen, denken met de klant mee, geholpen terwijl ik wachtte, eerlijke prijs-kwaliteit verhouding, goed in adviseren.
OLDENZAAL
202 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10

Wat is Klantenvertellen?

Klantenvertellen.nl is een bedrijf dat zich specialiseert in het opslaan van klantenbeoordelingen en ervaringen van consumenten bij bedrijven. Klantenvertellen is specialist en marktleider in Nederland op dit gebied.

Hoe gebruiken wij dit?

Wij zetten klantenvertellen.nl in om ervaringen over Setso te verzamelen en te publiceren. Het voordeel voor jou is dat deze ervaringen ook echt geschreven zijn door klanten. Je hebt voor het delen van een ervaring een geldig emailadres nodig en het ip-adres wordt gecontroleerd. Hierdoor is het delen transparant en kunnen wij jou op een eerlijke manier ervaringen van anderen laten zien.

Waar wordt een klant van Setso echt blij van?

Waar veel klanten echt blij van werden is ons garantieproces. We geven namelijk 24 maanden echte garantie. Echt garantie zit hem niet alleen in het verlenen van service op het vervangen of geleverde onderdeel. Het zit hem ook in garantie geven dat het toestel daadwerkelijk nog goed gebruikt kan worden en dat er op het apparaat vertrouwd kan worden. Juist deze ervaringen doen het hem volgens ons.

Mocht er dan onverhoopt toch wat aan de hand zijn met bijvoorbeeld een onderdeel die wij hebben vervangen tijdens een reparatie dan herstellen we het. Mocht het meer te maken hebben gehad met het geven van advies dan zoeken wij een goed alternatief. We zijn een lokaal bedrijf, zetten ons sterk in voor onze (lokale) klanten en krijgen juist de feedback aan de hand van ervaringen of we nog steeds op de goede weg zitten.

Wil je meer weten?

Mocht je meer informatie willen over hoe wij met onze klanten omgaan, wat voor ons echt belangrijk is in het reparatie proces of hoe wij advies geven over de volgende aankoop dan kun je contact met ons opnemen.

Hoe was je ervaring bij ons?

Wij zijn voortdurend bezig om onze dienstverlening te verbeteren. We zijn erg benieuwd naar je mening. Dit kan via het extern beoordelingsplatform Klantenvertellen.nl. Wil je liever even persoonlijk contact?
Dan kun je via de Livechat contact opnemen met de Stefan, de oprichter van Setso.