Winkelmand

Snelle en vakkundige reparaties door onze specialisten

Wij repareren jouw smartphone. Playstation. computer. Macbook. Samsung. Nintendo. console. iPhone. watch. tablet. Apple. Xbox. iMac. iPad.203 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10

 

Reparaties

De prijs voor het repareren van een smartphone kan variëren afhankelijk van het merk, model en de specifieke problemen.

 

Gebruik hiervoor onze reparatie module om te zien wat de kosten zijn. Mocht er geen prijs bij staan kun je een offerte aanvragen, we sturen je dan op werkdagen binnen twee uur een prijs offerte toe via de mail.

 

Mocht je niet weten wat er defect is dan kun je altijd contact met ons opnemen of langs komen in de winkel. We helpen je graag met het beoordelen van het defect.

Wij kunnen reparaties uitvoeren aan elke merk en model zolang er een onderdeel wordt geleverd vanuit de fabrikant. In sommige gevallen kunnen we zelfs zonder onderdeel repareren door het oude onderdeel te herstellen.

De meest voorkomende reparaties aan smartphones zijn:

 

 • Schermreparatie: dit omvat reparaties aan gebarsten, beschadigd of niet-functionerend scherm.

 • Batterij reparatie: dit omvat het vervangen van een defecte of versleten batterij.

 • Oplaadpunt reparatie: dit omvat het repareren van een oplaadpunt dat niet goed functioneert.

 • Moederbord reparatie: dit omvat het repareren van beschadigde of gebroken moederborden, het oplossen van kortsluitingen en het vervangen van defecte onderdelen.

 • Achtercamera-reparatie: dit omvat het repareren van een achteruitrijcamera die niet goed functioneert.

 • Luidspreker-reparatie: dit omvat het repareren van luidsprekers die niet goed functioneren of geen geluid geven.

 • Microfoon-reparatie: dit omvat het repareren van microfoons die niet goed functioneren of geen geluid opnemen.

 • Water- en stofschade: dit omvat het oplossen van problemen veroorzaakt door water- of stofschade, zoals kortsluitingen en defecte onderdelen.

De duur van de reparatie kan variëren afhankelijk van het merk, model en de specifieke problemen. In de meeste gevallen kunnen wij, als je op afspraak komt, de reparatie direct nog uitvoeren, terwijl andere reparaties meer tijd kunnen vergen.

 

In bovenstaande reparatie module staan de gemiddelde reparatie tijden bij elke reparatie.

Ja, wij kunnen een breed scala aan softwareproblemen oplossen, zoals het installeren van updates, het verwijderen van virussen en het oplossen van foutmeldingen.

 

Neem contact met ons op om te controleren of wij in staat zijn om jouw specifieke softwareprobleem op te lossen.

Ja, in sommige gevallen kunnen wij data herstellen van een beschadigd apparaat. Dit hangt af van de ernst van de schade en de aard van de gegevens die je probeert te herstellen. Hiervoor moeten we je toestel onderzoeken en de kans van slagen inschatten.

Nee, het kan zijn dat het lijkt op een defect, maar dat het snel kan worden opgelost.

 

Neem als voorbeeld de laadconnector, in dit onderdeel stop je de kabel om je toestel op te laden. Vaak denkt men dat deze vervangen moet worden maar is het verwijderen van een textielpluisje genoeg om het probleem op te lossen.

 

En voor zoiets simpels rekenen wij natuurlijk nooit kosten 🙂

en Lithium-ion batterij heeft een beperkte levensduur en dit merk je dan ook gauw. Is je telefoon snel leeg en kon je er vroeger dagenlang mee? Dan is jouw batterij versleten.

 

Maak een afspraak en laat ons de batterij vervangen, je zult versteld van het verschil staan.

Het hoeft niet altijd zo te zijn dat het snel leeglopen van het toestel te danken is aan een versleten batterij.

 

Een goed voorbeeld is de Apple iPhone 7. Dit toestel ondervindt vaak een probleem aan de oplaadchip die op het moederbord gesoldeerd zit. Een nieuwe batterij lost hierbij dus het snel leeglopen niet op.

 

Wij controleren altijd van te voren of het probleem wel wordt opgelost met het vervangen van een batterij.

Vaak wordt de telefoons gewist door de fabrikant als deze voor een reparatie wordt ingestuurd en dient er een back-up gemaakt te worden.

 

Dit is bij ons niet nodig. Jouw gegevens zijn veilig en er hoeft niks gereset te worden.

 

Alhoewel is het altijd verstandig een backup te hebben. Onder het kopje Backupservice vindt je gratis handleidingen hoe je dit het beste kunt doen.

Ja, Als enige in de regio voeren wij de meest complexe moederbord reparaties uit.

 

We maken gebruik van de meest geavanceerde technologieën en gereedschappen om ervoor te zorgen dat jouw apparaat snel en efficiënt gerepareerd wordt. We nemen de tijd om elk apparaat grondig te inspecteren en te diagnoseren om de oorzaak van het probleem te achterhalen, zodat we de juiste reparatie kunnen uitvoeren.

 

Onze moederbord reparatiediensten omvatten onder andere:

 

 • Reparatie van beschadigde of gebroken moederborden.
 • Reparatie van kortsluitingen en oververhittingen.
 • Vervanging van defecte onderdelen. zoals processoren en geheugen.

Ja, wij bieden een opstuurservice aan voor klanten die niet in de buurt van onze locatie wonen. Je kunt je toestel opsturen naar:

 

Setso
t.a.v. reparaties
Grootestraat 2
7571 EL Oldenzaal

 

Vermeldt hierbij je voor en achternaam, je retour adres, het vermeende defect en je telefoonnummer. Wij nemen dan na inspectie telefonisch contact met je op wat de kosten zijn voor het oplossen van het defect.

Setso

Nee, niet elke reparatie winkel is hetzelfde.

 

Sommige winkels voeren enkel alleen de standaard reparaties uit waarbij enkel onderdelen worden vervangen die een stekker hebben. Het nadeel daarvan is dat mocht het toestel een complexer probleem hebben, bijvoorbeeld aan het moederbord, het toestel dan wordt afgeschreven als onherstelbaar. 

 

Het moederbord bevat onder andere de processor, het geheugen, de opslag, de netwerkkaart en de poorten voor aansluiting van randapparatuur, zoals een scherm, speakers en camera's.

 

Het moederbord is essentieel voor de werking van de smartphone, want het bepaalt grotendeels de prestaties en het gebruiksgemak van het apparaat. Als het moederbord beschadigd is of niet goed functioneert, kan dit leiden tot problemen met de smartphone, zoals trage prestaties, foutmeldingen en zelfs het totaal uitvallen van het apparaat.

 

Setso vervangt de meest complexe onderdelen. Zelfs fabrikanten gaan niet zover als dat wij gaan.

Het zal je vast weleens zijn opgevallen; waarom verschillende prijzen van smartphone reparaties zo enorm? Dit heeft vooral te maken met de kwaliteit van de onderdelen. Origineel, imitatie of refurbished, het kan allemaal gebruikt worden en heeft invloed op de prijs.

 

Pas op met namaak, hierdoor kan een goedkopere reparatie uiteindelijk duurder uitvallen omdat een onderdeel opnieuw kapotgaat. De kwaliteit van deze imitatie-onderdelen kan niet gewaarborgd worden. Wij laten niets aan het toeval over en werken daarom alleen met de allerbeste onderdelen.

Wij vertrouwen in ons vakmanschap en zijn zeer zeker over onze zaak en onderdelen. Dit is de reden waarom wij 2 jaar garantie geven op de onderdelen die vervangen zijn. Dit houdt in dat het onderdeel 2 jaar naar behoren moet functioneren. Mocht het frame teken van val- ,stoot- of vloeistof schade hebben dan vervalt de garantie.

Reparatie is een duurzame oplossing 🙂 Door je huidige smartphone te repareren in plaats van een nieuwe te kopen, draag je bij aan het verminderen van afval en het behoud van natuurlijke hulpbronnen.

 

Het produceren van nieuwe smartphones vereist veel energie en grondstoffen, wat een negatieve impact kan hebben op het milieu.

 

Het is moeilijk om exact te zeggen hoeveel energie en grondstoffen er gebruikt worden voor het produceren van een smartphone, afhankelijk van factoren zoals merk en model, componenten en productielocatie.

 

Sommigen schatten dat het produceren van een smartphone tot 80% van de carbon footprint bepaalt. Dit komt vooral door energie nodig voor smelten en bewerken van metaal, maken van microchips en transport van componenten en eindproduct.

 

Daarnaast kan het produceren van een smartphone ook veel grondstoffen, zoals metaal, kunststof, glas en goud, vergen. Deze grondstoffen moeten vaak geïmporteerd worden, wat ook een aanzienlijke carbon footprint kan hebben.

 

Kortom, het produceren van een smartphone kan veel energie en grondstoffen vergen, wat een negatieve impact op het milieu kan hebben. Reparatie is daarom duurzamer dan het kopen van een nieuwe smartphone. Bovendien is het ook voordeliger. Neem gerust contact op voor meer informatie over het repareren.

 

"Laten we samen werken aan een duurzame toekomst!”

We zijn gevestigd in het hart van het centrum Oldenzaal aan de Grootestraat 2 dat grenst aan de Groote Markt. 

Om die reden kun je helaas niet voor de deur parkeren. Hieronder vindt je de dichtstbijzijnde parkeerplaats:

 

Parkeerplaats: Ganzenmarkt
Loopafstand: 2 minuten

Parkeerkosten:

 • 1 uur €1,30.
 • 2 uur €2,60.
 • Extra uur €0,90.
 • Max €4,40.

Het betaald parkeren geldt op maandag tot en met zaterdag van 9.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdagavond van 18.00 uur tot 21.00 uur.

 

Link routebeschrijving

Wij zijn voortdurend bezig om onze dienstverlening te verbeteren. We zijn erg benieuwd naar je mening. Dit kan via het extern beoordelingsplatform Klantenvertellen.nl.

 

Wil je liever even persoonlijk contact?
Dan kun je via de Livechat contact opnemen met de Stefan, de oprichter van Setso.

Je kunt altijd langs komen zonder afspraak. Wel hebben afspraken voorrang op klanten zonder afspraak.

 

Indien je gebruikt wilt maken van onze snelste service maak je gemakkelijk een afspraak via bovenstaande afspraak module.

Ja, via de uitnodiging die je van ons ontvangt in de mail kun je de afspraak annuleren en eventueel op een ander tijdstip inplannen.