Reparatie op locatie

Wij zijn snel, heel snel. Wist je dat de gemiddelde reparatie slechts 20 minuten duurt? De monteur gaat direct aan de slag
bus setso rijdend op snelweg

Hoe werkt reparatie op locatie?

Onze strakke superheldenbak rijdt de hele regio rond om mensen met smartphone, tablet of mac problemen te helpen. Wanneer onze knalblauwe bolide de straat inrijdt, weet je zeker dat ergens in de buurt een apparaat binnen een half uur weer uitmuntend zal werken.

Aan boord van onze mobiele kliniek hebben wij alle onderdelen en expertise die ervoor nodig zijn om niet alleen eerste hulp te verlenen maar ook complexe operaties uit te voeren. Bij Reparatie op Locatie komt alles wat Setso voor staat samen: snelheid, eenvoud, flexibiliteit en vakmanschap. Kortom: eenvoudig gemaakt. Zo simpel is het. Een kapotte smartphone is al vervelend genoeg.

1.

Meld je reparatie online aan

1.

2.

Leg je agenda naast de onze

2.

3.

Bepaal betaalmethode

3.

4.

Wacht op de Setso-mobiel

4.

Hoe smaakt de koffie bij jou?

Moet de Repareermobiel ook bij jou langskomen voor een noodgeval? Boek dan nu een monteur, wij doen de rest. Na een gelaagde missie moeten we er weer vlug vandoor, op naar het volgende noodgeval!

Om alvast te weten hoeveel de reparatie gaat kosten en hoe snel wij voor je aan de slag kunnen, moeten we even weten welk type je hebt. Klik op ondertaande button, selecteer jouw telefoon, tablet of mac in de  lijst en dan weet je direct waar je aan toe bent. Wel zo prettig natuurlijk!

Met Setso Zakelijk ben je als ondernemer altijd bereikbaar

Samenwerkingen:

logo bedrijf 1
logo bedrijf 2
logo bedrijf 3
logo bedrijf 4
logo bedrijf 5
logo bedrijf 6
Call Now Button