Reparatie in de winkel

Wij zijn snel, heel snel. Wist je dat de gemiddelde reparatie slechts 20 minuten duurt? De monteur gaat direct aan de slag.
reparatie in de winkel

Hoe werkt reparatie in de winkel?

Hoe fijn is dat? Je levert je kapotte smartphone bij ons in en loopt na een kop koffie en een reparatie in de winkel weer naar buiten met een toestel dat als nieuw is. Wij begrijpen als geen ander dat een smartphone onmisbaar is en dat je er zo snel mogelijk weer over wil kunnen beschikken. Daarom volbrengen wij de meeste reparaties terwijl je erop wacht. Een defecte telefoon is immers al vervelend genoeg.

In het keuzemenu kan je aangeven aan welk onderdeel van je smartphone iets mankeert. Weet je niet zeker wat er precies aan de hand is? Geen probleem, dit zoeken we voor je uit! Door vooraf een duidelijke prijsafspraak te maken, weet je bij Setso altijd waar je aan toe bent.

1.

Meld je reparatie online aan

1.

2.

Leg je agenda naast de onze

2.

3.

Breng het toestel langs

3.

4.

Klaar terwijl je wacht

4.

Onze koffie is heel erg lekker!

Setso repareert jouw telefoon, tablet of Apple computer met uiterste precisie en werkt uitsluitend met onderdelen van de allerbeste kwaliteit. Ook voor gratis advies en handige tips ben je bij ons aan het juiste adres. Gun jouw defecte toestel het allerbeste en maak (online) een afspraak voor een reparatie in de winkel. Liever meteen langskomen voor een reparatie? Onze winkel in Oldenzaal is zes dagen per week geopend.

Heeft je telefoon, tablet of mac kuren? Dat kan behoorlijk frustrerend zijn. Welk model heb je precies? Klik dan hieronder op boek reparatie. Op deze wijze weet je exact wat voor prijskaartje er aan de reparatie hangt. Setso staat bekend als de snelste telefoon reparateur van Twente, op de meeste reparaties kun je gewoon wachten. Kopje koffie erbij?

Met Setso Zakelijk ben je als ondernemer altijd bereikbaar

Samenwerkingen:

logo bedrijf 3
logo bedrijf 1
logo bedrijf 2
logo bedrijf 4
logo bedrijf 5
logo bedrijf 6
Call Now Button