Smartphone, tablet en Mac Reparatie in de winkel Oldenzaal

Wij zijn snel, heel snel.
Wist je dat de gemiddelde reparatie slechts 20 minuten duurt?
Setso Oldenzaal

Grootestraat 2
7571 EL Oldenzaal

Maandag     13:00 – 18:00
Dinsdag        09:30 – 18:00
Woensdag    09:30 – 18:00
Donderdag   09:30 – 18:00
Vrijdag          09:30 – 21:00
Zaterdag       09:30 – 17:00

Bel Oldenzaal op: 0541-700214

Hoe werkt reparatie in de winkel Oldenzaal?

Wanneer je een bezoek brengt aan onze winkel Setso Oldenzaal aan de Grootestraat 2 kun je wachten op de reparatie van jouw iPhone, iPad, Samsung of andere smartphone of tablet. Tijdens een goed gesprek en een lekkere kop koffie maken wij het toestel vaak binnen 20 minuten weer tip-top in orde.

Liever iets zien van Oldenzaal? Setso Oldenzaal is gevestigd in het hart van de stad. Op het Marktplein zijn er leuke terrasjes om te genieten van de prachtige Oldenzaalse sfeer. Daarnaast staat Oldenzaal bekend om de leuke en vaak zelfstandige winkels wat echt de moeite waard is om een kijkje te nemen.

Zodra jij het zover hebt, kun je na de reparatie jouw iPhone, iPad, Samsung of andere smarthone of tablet weer schoongemaakt en getest weer ophalen.

In het keuzemenu kan je aangeven aan welk onderdeel van je smartphone iets mankeert. Weet je niet zeker wat er precies aan de hand is? Geen probleem, dit zoeken we voor je uit! Door vooraf een duidelijke prijsafspraak te maken, weet je bij Setso altijd waar je aan toe bent.

1.

Meld je reparatie online aan

1.

2.

Leg je agenda naast de onze

2.

3.

Breng het toestel langs

3.

4.

Klaar terwijl je wacht

4.

Onze koffie is heel erg lekker!

Smartphone, tablet of Apple computer reparatie gebeurt met uiterste precisie en werkt uitsluitend met onderdelen van de allerbeste kwaliteit. Ook voor gratis advies en handige tips ben je bij ons aan het juiste adres. Gun jouw defecte toestel het allerbeste en maak (online) een afspraak voor een reparatie in de winkel. Liever meteen langskomen voor een reparatie? Onze winkel in Oldenzaal is zes dagen per week geopend.

Heeft je telefoon, tablet of mac kuren? Dat kan behoorlijk frustrerend zijn. Welk model heb je precies? Klik dan hieronder op boek reparatie. Op deze wijze weet je exact wat voor prijskaartje er aan de reparatie hangt. Setso staat bekend als de snelste telefoon reparateur van Twente, op de meeste reparaties kun je gewoon wachten. Kopje koffie erbij?

Met Setso Zakelijk ben je als ondernemer altijd bereikbaar

Samenwerkingen:

logo bedrijf 3
logo bedrijf 1
logo bedrijf 2
logo bedrijf 4
logo bedrijf 5
logo bedrijf 6
Call Now Button