Reparatie in de winkel Losser

Wij zijn snel, heel snel.
Wist je dat de gemiddelde reparatie slechts 20 minuten duurt?
Setso Losser

Langenkamp 1A
7581 JE Losser

Maandag gesloten
Dinsdag 09:30 – 18:00
Woensdag 09:30 – 18:00
Donderdag 09:30 – 18:00
Vrijdag 09:30 – 18:00
Zaterdag 09:30 – 16:00

Telefoonnummer: 053-3031644

Hoe werkt reparatie in de winkel Losser?

Wanneer je een bezoek brengt aan onze winkel Setso Losser aan de Langenkamp 1A kun je wachten op de reparatie van jouw iPhone, iPad, Samsung of andere telefoon of tablet. Tijdens een goed gesprek en een lekkere kop koffie maken wij het toestel vaak binnen 20 minuten weer tip-top in orde.

Setso Losser is goed met de auto te bereiken. Je kunt voor de deur anderhalf uur gratis parkeren met een blauwe kaart. In de tussentijd gelijk even alle boodschappen inslaan? Op het parkeerterrein zijn onder andere Albert-Heijn, Coop, de Zuivelhoeve, Blokker en de Hema gevestigd.

Zodra jij het zover hebt, kun je na de reparatie jouw Phone, iPad, Samsung of andere telefoon of tablet schoongemaakt en getest weer ophalen.

In het keuzemenu kan je aangeven aan welk onderdeel van je smartphone iets mankeert. Weet je niet zeker wat er precies aan de hand is? Geen probleem, dit zoeken we voor je uit! Door vooraf een duidelijke prijsafspraak te maken, weet je bij Setso altijd waar je aan toe bent

1.

Meld je reparatie online aan

1.

2.

Leg je agenda naast de onze

2.

3.

Breng het toestel langs

3.

4.

Klaar terwijl je wacht

4.

Onze koffie is heel erg lekker!

Hoe fijn is dat? Je levert je kapotte smartphone bij ons in en loopt na een kop koffie en een reparatie in de winkel weer naar buiten met een toestel dat als nieuw is. Wij begrijpen als geen ander dat een smartphone onmisbaar is en dat je er zo snel mogelijk weer over wil kunnen beschikken. Daarom volbrengen wij de meeste reparaties terwijl je erop wacht. Een defecte telefoon is immers al vervelend genoeg.

Met Setso Zakelijk ben je als ondernemer altijd bereikbaar

Samenwerkingen:

logo bedrijf 3
logo bedrijf 1
logo bedrijf 2
logo bedrijf 4
logo bedrijf 5
logo bedrijf 6
Call Now Button