Winkelmand

Overstappen van Android naar iPhone

Stap over op iOS

Het volgende wordt overgezet: contacten, berichten, foto’s en video’s, bladwijzers, e-mailaccounts en agenda’s. Ook worden sommige gratis apps overgezet die zowel in Google Play als in de App Store beschikbaar zijn.

Voordat je begint

  • Zorg dat er op het Android-apparaat de wifi ingeschakeld staat.
  • Sluit het android-apparaat en de iPhone aan netstroom
  • Zorg dat de iPhone leeg of gewist is.
  • Download ‘Stap over op iOS’ op het android-apparaat.
  1. Zoek tijdens de installatie van de iPhone op ‘Zet gegevens over van Android’
  2. Open de app Move to iOS of Stap over op iOS op het android-apparaat en tik op ‘Ga door’. Tik op ‘Akkoord’ om door te gaan en tik vervolgens op ‘Volgende’ in de rechterbovenhoek van het scherm ‘Zoek uw code op’.
  3. Tik op het iOS-apparaat op ‘Ga door’ in het scherm ‘Zet over van Android’. Wacht vervolgens tot een tiencijferige code verschijnt. Als op het Android-apparaat een waarschuwing verschijnt waarin wordt gemeld dat de internetverbinding zwak is, kunt je deze waarschuwing negeren.
  4. Voer de code op het Android-apparaat in. Wacht vervolgens tot het scherm ‘Zet gegevens over’ verschijnt.
  5. Selecteer op het Android-apparaat de gegevens dat u wilt overzetten en tik op ‘Volgende’. Doe vervolgens niets op de beide apparaten tot de laadbalk op jouw iOS-apparaat vol is, zelfs als op het Android-apparaat wordt aangegeven dat het proces is voltooid. De volledige overdracht kan even duren, afhankelijk van hoeveel materiaal je wilt overzetten.
  6. Wanneer de laadbalk op het iOS-apparaat vol is, tik je op het Android-apparaat op ‘Gereed’. Tik vervolgens op het iOS-apparaat op ‘Ga door’ en volg de stappen op het scherm om de configuratie van het iOS-apparaat te voltooien.

Backup Service van Setso

Zeker weten dat alles goed over wordt gezet?
Laat het door onze specialisten verzorgen inclusief installatie.