Apple Onafhankelijke Reparatieprovider

Reparatie van alle merken

Uitgebreide analyses

24 maanden garantie

NIEUWS

Een iPhone gaat 6 jaar mee

16/02/2019

Dezelfde iPhone 6 jaar lang gebruiken? Men denkt vaak omdat het abonnement verlengt moet worden dat het toestel ook vervangen moet worden. Maar dit is lang niet meer zo.

Elk jaar komt er een nieuwe iPhone uit, maar uit onderzoek is gebleken dat veel consumenten door de stijgende iPhone prijzen van de Apple iPhone XS en Apple iPhone XR liever de batterij van het toestel laten vervangen en deze nog een aantal jaar door te gebruiken.

Een iPhone gaat langer mee

Na 500-600 oplaadcyclussen melden klanten zich vaak bij ons met de eerste problemen van het toestel. 90% van deze problemen zijn op te lossen met het vervangen van de batterij.

Hierdoor kun je zo weer 2 jaar door met het toestel. Mede doordat Apple het besturingssysteem blijft updaten voor oudere modellen. Wist je dat bijvoorbeeld een Apple iPhone 5S uit 2013 nog prima werkt op de laatste versie van iOS 12?

Je kunt dus prima een Remarketed of Refurbished toestel bij ons in de winkel kopen om hier nog jaren plezier van te hebben. Je krijgt altijd 24 maanden garantie bij de aankoop van jouw toestel en we helpen je graag met het kiezen van het juiste model.

Meer nieuws