Nieuwe toestellen

Ben je op zoek naar een nieuw toestel maar ziet door al het aanbod niet meer welke je moet aanschaffen?
Dan helpen we je graag de beste keuze te maken. We hebben een lijst voor je opgesteld met nieuwe toestellen die wij uitvoerig hebben getest en waarvan een reparatie goed uit te voeren is. Zo weet je zeker dat jouw volgende nieuw toestel je geen verrassingen in de toekomst gaat opleveren. Het toestel kun je natuurlijk bij ons aanschaffen. Smartphone’s zijn ook in combinatie met een nieuw sim-only abonnement of een verlenging van jouw huidig abonnement. Zoek jouw favoriet uit in deze top lijsten smartphone’s en tablets van dit moment.

Top 3 High-end smartphone’s

Het parade paardje van de fabrikant verpakt met de nieuwste functies. Speciaal voor gebruikers die de nieuwste ontwikkelingen willen hebben.

1. Apple iPhone 12 Pro

Ook dit jaar heeft Apple het weer overtroffen met de nieuwe Apple iPhone 12 Pro.

2. Samsung Galaxy S20 5G

Het scherm van dit toestel heeft een enorm hoge ververs snelheid. Dit is erg fijn voor het lezen van tekst en het spelen van spelletjes. Het toestel heeft standaard enorm veel intern geheugen en is ook nog goed uitbreidbaar met een extra geheugenkaartje. Het toestel ondersteund 5G waardoor veel sneller kunt internetten als voorheen. Het toestel is waterdicht en maakt superscherpe foto's. Kortom, wil je alles in een razend tempo? Dan is deze S20 top voor jou. Maar pas op, het toestel is zowel voor als achter van glas.

Schermreparatie: € 259,-
Batterij vervangen: € 69,-

Lossse verkoopprijs: €899,-
Nummer 2

Top 3 Mid-end smartphone’s

Dit zijn de toestellen waar de fabrikant van verwacht die het meest te verkopen. De onderdelen die worden gebruikt zijn vaak perfect doorontwikkeld.

1. Apple iPhone SE 2020

De iPhone SE 2020 is de cosmetische opvolger van de Apple iPhone 6/7/8. Alle bestaande functies zoals draadloze laden en waterdicht zijn aanwezig in het toestel. Doordat het toestel door voorgaande modellen perfect is doorontwikkeld krijg je een betrouwbare smartphone waarbij de batterij goed meegaat. Het repareren van het scherm is goed te betalen gezien het scherm hetzelfde onderdeel is als de iPhone 8.

Schermreparatie: € 139,-
Batterij vervangen: € 69,-

Losse verkoopprijs: €489,-
Nummer 1

2. Samsung Galaxy A51

De A51 is een schot in de roos van Samsung. Het scherm is kleurvol en uitstekend afgewerkt. De batterij is groot genoeg om het lang vol te houden en het intern geheugen is hoger dan de meeste toestellen uit deze prijscategorie. Foto's van de 3 camera's geven een duidelijk beeld weer, zelfs wanneer het geschoten beeld bewoog. De achterzijde is van plastic wat enerzijds een wat goedkoper gevoel geeft, maar anderszijds minder snel kapot valt. Kortom, voor een Android de beste keuze wat de categorie betreft.

Schermreparatie: € 129,-
Batterij vervangen: € 69,-

Losse verkoopprijs: Niet meer leverbaar
Nummer 2

3. Samsung Galaxy A41

Het kleine broertje van de A51 is ook echt onze nummer 3. Het toestel is door de compacte behuizing en het mooie scherm een perfect toestel voor dagelijks gebruik. Apps draaien prima, de camera maakt nette foto's en de accuduur verbaaste ons na uitvoerig het toestel te hebben getest. Hij heeft dan niet de functies van de high-end smartphone zoals draadloos laden, maar dat maakt voor de prijs/kwaliteit dan ook zeker niet uit. Ook dit toestel is de achterzijde van plastic en kan wel tegen een stootje. Maar de achterzijde is erg glad, dus raden we wel een case aan.

Schermreparatie: € 129,-
Batterij vervangen: € 69,-

Losse verkoopprijs: €259,-
Nummer 3

Top 3 Low-end smartphone’s

Met deze toestellen zorgt de fabrikant dat iedereen een smartphone kan kopen. Op de de gebruikte onderdelen wordt er door de fabrikant flink bezuinigd.

1. Samsung Galaxy A20e

De batterij van de A20e verbaasde ons enorm. Het toestel gaat langer mee dan de meeste toestellen en deze categorie. De foto's die we maakten waren prima zolang het beeld niet beweegt en we niet inzoomen. Wie opzoek is naar een toestel onder de 200 euro en die niet veel apps tegelijk hoeft te openen kan dit toestel prima aanschaffen. Het scherm werkt goed en reageert snel op vingeraanrakingen. Daarnaast zullen apps nog lang worden ondersteund op dit toestel.

Schermreparatie: € 109,-
Batterij vervangen: € 59,-

Losse verkoopprijs: € 209,-
Nummer 1

2. Nokia 5.3

Nokia is terug en hoe! Bij het uitbrengen van het model van de 5.3 waren we aardig verrast. Voor de prijsklasse krijg je best veel smartphone. De snelheid van het opstarten van apps en de batterij vallen ons enorm mee. Het toestel reageert snel bij het openen van een app dankzij de snelle processor. De camera wel echt een minpunt. Dus als je niet van plan bent om foto's te schieten en je het toestel voor Whatsapp, internet en bellen gebruikt is dit een prima toestel om aan te schaffen.

Schermreparatie: € 109,-
Batterij vervangen: € 59,-

Losse verkoopprijs: €199,-
Nummer 2

3. Nokia 1.3

De goedkoopste uit de lijst, maar ook het toestel met de meeste beperkingen. Dat kan ook niet anders voor de prijs want dit toestel heb je voor 120 euro geproduceerd, verpakt, vervoerd in handen. Mocht jij je toestel enkel alleen voor het bellen en versturen van berichten gebruiken dan is de 1.3 echt een toestel voor jou. Binnen het systeem kunnen we eenvoudige stand aanzetten zodat de knoppen groter worden op het scherm. Hierdoor zijn alle toestel gemakkelijk te gebruiken.

Schermreparatie: Geen onderdelen voor leverbaar
Batterij vervangen: Geen onderdelen voor leverbaar

Losse verkoopprijs: €119,-
Nummer 3

Top 3 High-end tablets

Deze tablets zijn de top toestellen van de markt en proberen op elk vlak een waardige laptopvervanger te zijn.

1. Apple iPad Pro

Apple heeft met de komst van deze Pro 2020 echt een waardige laptopvervanger gemaakt. De software heeft aanpassingen zodat je met een originele toetsenbordcase een optimaal gebruikersgemak. Zodra je het touchpad aanraakt beweegt de cursor magnetisch tussen de mogelijkheden door. Hierdoor is het een waardige concurrent geworden voor elke laptop. De batterijduur is fantastisch, de ververssnelheid van het scherm voelt natuurlijk en de camera's zijn perfect. Het apparaat is ontzettend hoog geprijst, maar worden alle hoge verwachtingen waargemaakt.

Schermreparatie: € 399,-
Batterij vervangen: € 299,-

Losse verkoopprijs: €1.119,-
Nummer 1

2. Samsung Galaxy Tab S7+

Er is op de tablet markt in het hoger segment weinig concurrentie met de iPad. Wie zoekt naar een Android tablet komt dan vaak geen tablet tegen die alle specificaties mee heeft zitten. Met de S7+ is dat zeker anders. Zware apps worden vloeiend weergegeven op het scherm dat uitblinkt aan alle kanten. De meegeleverde pen werkt perfect en het is mogelijk om de tablet aan een beeldscherm te koppelen om een computer idee te krijgen. De meegeleverde software werkt vloeiend, Samsung laat zien dat ze eindelijk harmonie in hun apparaat hebben gevonden.

Schermreparatie: Nog geen onderdelen beschikbaar
Batterij vervangen: Nog geen onderdelen beschikbaar

Losse verkoopprijs: €899,-
Nummer 2

3.  Apple iPad Air 2019

De iPad Air 2019 borduurt met wat kleine aanpassingen door op de specificaties van de iPad Pro uit 2017. De batterij gaat langer mee, het scherm ververst sneller en het toestel heeft de smart connectors zodat je het apparaat net als de Pro modellen via contactpuntjes aan de zijkant kunt koppelen aan een originele toetsenbord case van Apple. Hierdoor werkt het toetsenbord met verlichting vanuit de batterij van de iPad en hoef je de case niet apart op te laden.

Schermreparatie: € 289,-
Batterij vervangen: € 129,-

Losse verkoopprijs: €569,-
Nummer 3

Top 3 Mid-end tablets

Deze toestellen zijn goed doorontwikkeld en ideaal voor dagelijks gebruik thuis of op school.

1. Apple iPad 2019

De iPad 2019 is de opvolger van de iPad Air, 2017 en 2018. Snap je hem nog? Dit jaar is het scherm iets groter geworden van 9.7 inch naar 10.2 inch. Verder zijn er kleine verbeteringen doorgevoerd en werkt het apparaat snel met de nieuwste versie van iPadOS. Wat voor ons elk jaar weer belangrijk is is dat dit model het enige model van Apple is dat het beeldscherm los van het glasplaat produceert. Hierdoor zijn schermreparaties vele malen goedkoper. Dit model is dan ook perfect voor thuis- en schoolgebruik.

Schermreparatie: € 169,-
Batterij vervangen: € 139,-

Losse verkoopprijs: € 389,-
Nummer 1

2. Samsung Galaxy Tab S5e

Ook dit apparaat is van vorig jaar en komt met het besturingssysteem Android 9. Ondanks het formaat van 10.5 inch voelt het apparaat ontzettend licht. De weergave van beeld en tekst is er scherp en bewegen vloeiend. Het apparaat beschikt over standaard opslaggeheugen waar je prima mee kunt werken. Het is eventueel uit te breiden met een SD-kaart. Het geluid wat uit de speakers komen klinken ontzettend helder wat voor ons echt wel een pluspunt was. Met dit beeld en geluid kun je dus naast je werk of school ook nog prima Netflixen.

Schermreparatie: € 219,-
Batterij vervangen: € 69,-

Losse verkoopprijs: €409,-
Nummer 2

3. Apple iPad Mini 2019

Qua specificaties is de Mini gelijk aan de iPad Air 2019. Alleen is de Mini veel handzamer door het kleiner scherm. Mocht het zijn dat je opzoek bent naar een goede opvolger van jouw huidige iPad maar je hebt een wat kleiner apparaat nodig dan is deze iPad een perfecte keus. Het heeft niet de nieuwe specificaties maar dat zorgde er ook voor dat het toestel goed betaalbaar blijft. Alles in de iPad is zo doorontwikkeld en compatibel dat je met dit apparaat nog jarenlang doorkan.

Schermreparatie: € 249,-
Batterij vervangen: € 149,-

Losse verkoopprijs: €459,-
Nummer 3