Haal en breng service

Haal en brengservice Wij snel snel, heel snel. Laat jou toestel bij je ophalen en je hebt hem binnen 2 werkdagen weer helemaal hersteld terug.
haal en brengservice foto

Hoe werkt de haal en brengservice?

De haal en brengservice maakt het gemakkelijk voor jou! Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen bij ons filiaal in Oldenzaal, stuur dan jouw defecte toestel naar ons op. Binnen twee werkdagen is jouw apparaat weer veilig thuis en mankeert er helemaal niets meer aan.

Vaak heeft opsturen en afwachten een negatief imago met vage prijsafspraken, wekenlange wachttijden en een onduidelijke afhandeling. Dit kan anders, zo menen wij. Samen maken we een duidelijke afspraak vooraf, zo voorkom je nare verrassingen achteraf. Wij repareren alleen waar jij om vraagt en wijken niet af van het bedrag dat op voorhand is afgesproken. Mocht er toch meer aan de hand zijn, dan neemt Setso contact met je op en krijg je een nieuw reparatievoorstel voorgelegd. Wel zo prettig natuurlijk.

1.

Meld je reparatie online aan

1.

2.

Haal de vergrendeling eraf

2.

3.

Wacht op de UPS bezorger *

3.

4.

Ontvang je toestel retour

4.

* tip: UPS heeft een doosje mee, je hoeft het toestel dus niet in te verpakken.

Drink je koffie waar jij wil!

De haal en brengservice is heel eenvoudig, zodra we jouw pakket binnenkrijgen, gaan we direct aan de slag. Nadat de klus van onze kundige reparateur geklaard is, wordt het toestel direct in de retourdoos gestopt. Dan gaat hij voor half zes op de bus en heb jij je mobiele maatje morgen weer in de hand. Vanzelfsprekend is het hele proces te volgen met Track&Trace van UPS, de bezorgtijd is opgedeeld in tijdvakken van twee uur. Zo hoef je niet de hele dag thuis te wachten, je hebt immers meer te doen.

Met Setso Zakelijk ben je als ondernemer altijd bereikbaar

Samenwerkingen:

logo bedrijf 1
logo bedrijf 2
logo bedrijf 3
logo bedrijf 4
logo bedrijf 5
logo bedrijf 6
Call Now Button