Apple gecertificeerd IRP reparateurs

Reparatie van alle merken

Uitgebreide analyses

24 maanden garantie

NIEUWS

Goed Doel: Kika Extreme 22 augustus 2019

22/07/2019

Bob Wolbert heeft zichzelf uitgedaagd en gaat op 22 augustus 2019 in Vichy (Frankrijk) de IRONMAN van 70,3 kilometer hardlopen, fietsen en zwemmen.

Zijn trainingen voor deze uitdaging zijn in volle gang en we volgen hem op de voet. Naast de training zit Bob ook niet stil met sponsoren zoeken. Het resultaat mag er nu al zijn. De teller staat op het moment van schrijven op € 9.200,00 euro en we hopen dat dit nog veel hoger wordt.

Tijdens deze Kika Extreme wordt er namelijk geld ingezameld voor Kika. Kika werft fondsen voor onderzoek naar kinderkanker. In de afgelopen jaren is er veel vooruitgang geboekt met het genezen van kinderkanker. 75 procent van de constateringen bij kinderen wordt genezen. Dat is natuurlijk fantastisch, maar reëel gezien wordt nog maar 3 van de 4 kinderen geneest.

Kika streeft naar 95 procent genezing en hoopt in de toekomst dat kinderkanker geen levensbedreigende ziekte meer is. Daarnaast zorgt meer onderzoek ervoor dat de kinderen minder last van bijwerkingen en gevolgen krijgen.

Hoe wij Bob gaan ondersteunen?

Wij hebben in onze vestigingen een gesealde collectebus staan, waarin onze klanten een vrije gift kunnen doneren. En natuurlijk helpen wij zelf ook mee om de bus te vullen!

Meer informatie over de uitdaging van Bob vind je op zijn Facebook en Instagram:

Bob gelijk een tikkie overmaken? Klik hier om zelf het bedrag te kiezen.

Meer nieuws