Backup service

De meeste smartphones zijn uitgerust met mooie camera’s, waardoor het ontzettend handig en gemakkelijk is om de mooiste momenten in je leven vast te leggen op foto of video. Veel telefoongebruikers bewaren deze belangrijke momenten alleen op de smartphone. Dit mobiele apparaat is gemakkelijk te stelen, valt zo nu en dan uit handen en is zelfs ‘waterdicht’ nog steeds vatbaar voor waterschade. Pas wanneer het toestel verloren of defect raakt, realiseert men zich pas dat de foto’s van een dierbare, die mooie pose van je huisdier of die mooie vakantieherinneringen voor altijd verloren zijn gegaan.

Tijd voor actie en je foto’s en video’s (online) veiligstellen. Regelmatig een back-up van je foto’s en video’s laten maken, voorkomt dat je deze belangrijke gegevens kwijtraakt.

100% veilig overstappen

Zijn de handleidingen die je hiernaast kunt vinden te eng om zelf te doen of wil je het door een specialist gedaan hebben?

Voor €24,95 zetten wij alles over
Beste keus

Zie hieronder wat we backuppen tijdens dit proces:

Contacten
Berichten
Video’s
Afbeeldingen
Belhistorie
Apps
Notities
Kalenders
Whatsapp chats
Android naar Android
Android naar iPhone
X
iPhone naar Android
X
iPhone naar iPhone

Maak een afspraak

Wat is Android?

Android is het besturingssysteem dat draait op smartphones en tablets van de merken Samsung, HTC, Huawei, Sony en sinds jaren ook op Nokia. Op deze merken kan het zijn dat het besturingssysteem er iets anders uit ziet. Dat kan omdat er een andere versie van Android op staat, of dat de fabrikant een aanpassing heeft gemaakt. Hoe je een backup maakt hebben we eenvoudig gemaakt. Je kunt de stappen volgen in de linker kolom.

 

Overstappen naar iPhone

Als je vanaf een Samsung, HTC, Huawei, Sony of Nokia over wilt gaan naar een iPhone dan kies je deze optie.

 

Overstappen naar Android

Als je vanaf een iPhone over wilt gaan naar een Samsung, HTC, Huawei, Sony of Nokia dan kies je deze optie.

 

Setso Backup USB Stick

De grootste valkuilen voor het maken van een backup is dat gebruikers niet extra maandelijks online willen betalen voor cloudruimte of dat het maken van een backup teveel tijd kost. We hebben een methode bedacht met een USB Stick waardoor je snel, zovaak je wilt, op een USB Stick een backup maakt van het complete toestel. Dit werkt enkel voor Android (Samsung HTC, Huawei, Sony en Nokia) smartphones en tablets.