Altijd bereikbaar

Mobiel abonnement in Oldenzaal of Losser

alles geregeld bij Setso

KPN

KPN

Tele2

Tele2

T-Mobile

T-Mobile

Lebara

Lebara

Vodafone

Vodafone

Ben

Ben

Alles onder één dak

DE BESTE PROVIDERS MET DE BESTE DEKKING IN TWENTE

Wil jij het beste abonnementen voor de beste prijs? Vertrouw dan op Setso. Wij matchen jouw wensen met de passende provider en combineren dit met een toestel waar je ontzettend veel plezier van gaat hebben. Mocht je daarna vragen hebben over het abonnement of verborgen functies van je toestel dan kun je zo bij ons binnen wandelen. En valt je toestel of is de batterij door al het bellen en scrollen dan brengen wij hem weer in nieuwstaat!

 • sh_chat_rond

  De combinatie van een abonnement met een refurbished toestel geeft je veel mogelijkheden!

  Stefan

 • Nieuwe en refurbished toestellen

  Bij aanschaf van je volgende refurbished Apple toestel zetten wij kosteloos alle gegevens van je oude toestel over. Hierdoor kun je naderhand al bellend bij ons de winkel uitlopen.

 • Abonnementen

  Wij vertrouwen in onze producten en zijn zeer zeker over de kwaliteit. Dit is de reden waarom wij 24 maanden échte garantie geven op de refurbished toestellen die je bij ons koopt. Wel zo prettig natuurlijk.

 • Reparaties

  Wij vertrouwen in onze producten en zijn zeer zeker over de kwaliteit. Dit is de reden waarom wij 24 maanden échte garantie geven op de refurbished toestellen die je bij ons koopt. Wel zo prettig natuurlijk.

Top 10 nieuwe toestellen voor bij je abonnement

Een abonnement dat bij je internetgebruik past

Over het geheel genomen doen providers het vrij goed qua dekking en voorwaarden. Bellen buiten de bundel kost meestal 25 of 30 cent per minuut. Maar bij alle providers koop je voor een klein bedrag een onbeperkt aantal belminuten. Het meeste geld ben je kwijt aan mobiel internet. Internet je dus veel?

Kies dan voor een onbeperkt abonnement en een combinatie internet thuis en bespaar zo op je maandelijkse belkosten.
Kom langs in één van onze winkels om aan de hand van je gebruik de beste deal te krijgen.

KPN

Serviceprovider KPN staat voor de hoogste kwaliteit mobiele telefonie. Met een landelijk supersnel 4G-netwerk en de grootste netwerkdekking.

KPN Hussel

Heb je meerdere KPN producten of abonnementen op een adres en profiteer met KPN Hussel iedere maand van gratis voordelen, zoals:

 • Maandelijks €5,- korting op mobiel;
 • Gratis TV-zenderpakket;
 • Gratis onderling MB’s delen;
 • Gratis onderling bellen.

KPN

Tele2

Serviceprovider Tele2 staat voor simpel en voordelig internet. Of dat nu voor alleen internet is, of met televisie en bellen.

Geen combi voordeel

Tele2

Vodafone

Vodafone is een van de grootste mobiele telecombedrijven ter wereld. Ontdek Vodafone. Extra voordelig in combinatie met Ziggo internet.

Combinatie Ziggo

Met zowel Vodafone mobiel als een Ziggo internet abonnement op een adres en profiteer iedere maand van gratis voordelen, zoals:

 • €5,- korting op je mobiel;
 • Dubbele data;
 • Gratis extra tv-pakket;
 • Gratis ‘Veilig Online’-pakket

Vodafone

Lebara

Lebara gebruikt het betrouwbare 4G-netwerk van KPN. Je bekijkt van maand tot maand wat je nodig hebt en past het gratis aan.

Geen combi voordeel

Lebara

T-Mobile

T-Mobile is voor het 3e jaar op rij uitgeroepen tot het best geteste mobiele netwerk van Nederland met de hoogste gemiddelde snelheid!

T-Mobile Klantvoordeel

Met meerdere T-Mobile producten of abonnementen op een adres profiteer je met T-Mobile klantvoordeel iedere maand van gratis voordelen, zoals:

 • Hoge kortingen per abonnement;
 • Gratis extra mobiele data;
 • Gratis hogere internetsnelheid;
 • Keuzekorting op extra TV-pakket.

T-Mobile

Ben

Ben maakt gebruik van het snelle mobiele netwerk van T-Mobile. Hiermee kun je overal in Nederland razendsnel 4G-internetten.

Geen combi voordeel

Ben

Sluit je abonnement af met een perfect gerefurbished toestel en verlaag hiermee je maandlasten.

Te combineren met:

Call Now Button